Arbejdsopgaver:

 
Polérfirmaet Klar udfører vinduespolering- og rengøringsopgaver for virksomheder, institutioner og private i det Storkøbenhavnske område:
 
 
 

Vinduespolering:

Præsentable vinduer er et vigtigt element, når Deres virksomhed skal byde velkommen til kunder, medarbejdere og øvrige personer, der besøger Deres adresse. Førstehåndsindtrykket er vigtigt og kan let blive afgørende for et fremtidigt samarbejde med nye og gamle kunder.
Polérfirmaet KLAR kan tilbyde Dem almindelig vinduespolering samt en række specialydelser bestående af f.eks.  rensning af udvendige persienner og plast- og aluminiumsrammer mm.. 

Tilbage til Top

Daglig rengøring:

Rengøring er endnu et vigtigt element, når Deres virksomhed skal byde velkommen til kunder, medarbejdere og øvrige personer, der besøger Deres adresse, men ikke mindst vigtigt for et godt indeklima. Et godt indeklima kan være medvirkende til at give større arbejdsglæde, gladere og mere motiverede medarbejdere og dermed øget produktivitet, samtidig hermed medvirkende til at nedbringe sygdom.
Polérfirmaet KLAR kan tilbyde Dem udførelse af alle rengøringsopgaver - store som små - vi er i vores virksomhed meget bevidst om miljøet, og benytter naturligvis miljø-rigtige produkter. 

Tilbage til Top

Hovedrengøring:

Udover den daglige rengøring kan Polérfirmaet KLAR tilbyde Dem hovedrengøring hel- eller halvårligt. 

Tilbage til Top

Gulvbehandling / Tæpperens:

Som tillæg til den daglige rengøring, og for at bevare det gode indeklima, kan vi anbefale, at De får behandlet Deres gulv/gulvbelægning mindst hvert andet år, udover det etiske er en sådan behandling medvirkende til at forlænge gulvets-/gulvbelægningens levetid.
Polérfirmaet KLAR kan tilbyde Dem de fleste former for gulvbehandling, opskuring, olie- og polishbehandling samt tæpperens med varmtvandsrenser. 

Tilbage til Top

Trappevask:

Trapperengøring er, som al anden rengøring, ligeså vigtig, da det er med til at præsentere ejendommen og dens beboer overfor besøgende.
Polérfirmaet KLAR kan også tilbyde Dem trappevask. 

Tilbage til Top
Til Hovedsiden